Kysymys:

Kasvoni punoittavat helposti. Poskilla sekä nenänpielissä näkyy verisuonia.

Onko minulla Couperosa iho? 

Pääsenkö suonista eroon?

Vastaus:

Kyllä, couperosa iho reagoi nopeasti lämmönvaihteluihin sekä syödessäsi voimakkaasti maustettua ruokaa tai juodessasi punaviiniä.

Useimmilla tähän on perinnöllinen taipumus. Oikealla ihonhoidolla ja suojaamisella voit helpottaa oireita. Couperosa-ihoa tulee käsitellä hellävaraisesti ja välttää mekaanista ärsytystä.

Diatermia-hoidolla voidaan turvallisesti poistaa häiritseviä verisuonia ja couperosa-ihon kasvohoidoilla voidaan ihoa vahvistaa.

*******

Kysymys:

Katsoessani peiliin näen juonteita, silmäluomet, posket ja suunpielet roikkuvat. Ilmeeni on väsynyt. Pitääkö mennä faceliftiin?

Vastaus:

Kosmetologisilla käsittelyillä ei tietenkään päästä samoihin tuloksiin kuin kirurgien tekemillä facelifteillä. Suosituin kasvojen kiinteytys- ja kohotushoitoni on Skinskop. Se on tehokkaampi kuin aiemmin hyvin tuloksin tekemäni Myoskop mikrovirtahoito.

Hoidossa käsitellään juonteita pehmeämmäksi ja kiinteytetään löysää ihoa sekä kohotetaan kasvonpiirteitä. Siten kasvojen yleisilmeestä tulee nuorekkaampi. Skinskop on myös ihanan rentouttava hoito.

Kertahoidollakin saadaan näkyvää tulosta, mutta pysyvämpiä tuloksia saadaan sarjahoidolla.

*********

Kysymys:

Minulla on kuiva ja kiristävä iho. Lisäksi olen hyvin allerginen, joten ihoni ärsyyntyy hyvin helposti. Kaipaisin helpotusta tilanteeseeni. Voiko allergista ihoani hoitaa ärsyttämättä?

Vastaus:

Voin kokemuksesta sanoa, että kutisevalle, kuivalle ja atooppiselle iholle saadaan helpotusta.

Ihotyyppiäsi ei voida tietenkään muuttaa, mutta sen kuntoa pystytään parantamaan. Kaikki käytössäni olevat hoitosarjat ovat turvallisia ja niissä on vältetty yleisimpiä allergiaa aiheuttavia aineita.

Dermaviduals-sarja on suunniteltu nimenomaan herkälle, allergiselle ja atooppiselle iholle.

Teen sinulle yksilöllisesti suunnitellun hoitolahoidon sekä kotihoitovoide. Hoitovoiteen sekoitan ja yhdistän raaka-aineita sinun ihosi tarpeiden mukaan.

¤¤¤¤¤

Kysymys:

Minulla on acne ja ihooni on jäänyt punaisia arpia. Pystyykö ihoani saamaan tasaisemman näköiseksi ?

Vastaus:

Acne-arpien ollessa punoittavia niiden paranemista voidaan nopeuttaa. Lisäksi ihon pintaa ja kuoppia voidaan saada tasaisemmaksi.

Olen saanut hyviä tuloksia kaikenlaisiin arpiin, kuten vesirokko-, leikkaus- ja acne-arpiin Skinskop mikrovirralla yhdistettynä ainehoitoihin.

¤¤¤¤¤

Kysymys:

Olen menossa kauneusleikkaukseen, mutta pelkään että olen mustelmilla ja turvonnut pitkään. En voi pitää pitkää sairaslomaa ja työssäni olen asiakaspalvelutehtävissä.

Voiko paranemistani nopeuttaa ja ennaltaehkäistä mustelmien tuloa?

Vastaus:

Ennen leikkausta on hyvä tehdä muutama lymfahoito ennaltaehkäisemään mustelmien ja turvotuksen tuloa. Heti leikkauksen jälkeen kannattaa tehdä kirurgista lymfaa nopeuttamaan paranemisprosessia. Toipuminen on hyvin yksilöllistä, joten on vaikea arvioida etukäteen miten hyvin paranet mutta lymfalla on ratkaiseva merkitys nopeuttamaan paranemisprosessia.

¤¤¤¤¤

Kysymys:

Minulla on iho yhtäkkiä "räjähtänyt". Siis näppyjä ja epäpuhtauksia on tullut joka puolelle kasvoja.

Miten pääsen niistä eroon?

Vastaus:

Ensin on kartoitettava ihosi tilanne, jotta selvitetään "räjähdyksen" syy. Onko kenties stressi laukaissut sen vai onko hormonitekijät osaltaan vaikuttamassa. Samoin on tutkittava tarvitaanko lääkärin hoitoa vai saadaanko apua hoitolahoidolla.

Sen jälkeen voidaan tehdä sinulle sopiva hoito, jossa puhdistetaan ja rauhoitetaan iho. Sinulle sopivalla hoidolla saadaan akuutisti helpotusta tilanteeseesi. Hoitoa jatketaan kotihoitotuotteilla, jotka tasapainottavat ihoasi.